Anti kraak huren

✓ Passende oplossingen

✓ 35 jaar ervaring

✓ 24/7 bereikbaar

Wanneer je anti kraak wilt huren, kun je uitstekend terecht bij HOD Leegstandsbeheer. HOD staat voor Huis-Oppas-Dienst Nederland en biedt mogelijkheden om woningen en kantoren anti kraak te huren.

Bel voor meer informatieNeem contact op

Hoe werkt anti kraak huren via HOD Leegstandsbeheer?

De Huis-Oppas-Dienst Nederland is een zelfstandige organisatie binnen de Facilicom Group en beschermt al ruim 35 jaar panden tegen alle voorkomende risico’s van leegstand. HOD Leegstandsbeheer werkt bij het huren van een anti kraak woning met een referentiesysteem. Dit betekent dat een van de huidige oppassers jou moet voordragen. Dus ken je iemand die via HOD Leegstandsbeheer huurt? Vraag hem of haar dan om referent voor jou te zijn. Wanneer je een referent hebt, word je gratis ingeschreven in onze database. Als er dan een mogelijkheid voor jou om anti kraak te huren is, nemen wij contact met jou op. Wanneer je bij HOD Leegstandsbeheer wilt huren moet je:
  • Ouder dan achttien jaar zijn;
  • Geen huisdieren hebben;
  • Geen inwonende minderjarige kinderen hebben;
  • Een eigen bron van inkomsten hebben;
  • Een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering hebben;
  • De woning netjes houden.

Schrijf je in!

Voldoe jij aan deze eisen en wil je graag anti kraak huren via HOD Leegstandsbeheer? Ga dan op zoek naar een referent en schrijf jezelf in! Wanneer je op zoek bent naar een anti kraak kantoor is een referent niet noodzakelijk. In dit geval kun je je dus gewoon inschrijven! Mocht je nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 030 2 511 911.

Bekijk ook:

shutterstock_70499551
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in