Anti kraak Utrecht

✓ Passende oplossingen

✓ 35 jaar ervaring

✓ 24/7 bereikbaar

Ben je op zoek naar een anti kraak woning of kantoor in de omgeving van Utrecht of Amersfoort? Dan ben je bij HOD Leegstandbeheer aan het juiste adres. HOD Leegstandbeheer staat voor Huis-Oppas-Dienst en biedt anti kraak woningen en kantoren in heel Nederland, waaronder in Utrecht en Amersfoort.

Bel voor meer informatieNeem contact op

Hoe werkt het huren van een anti kraak pand in Utrecht of Amersfoort?

Wanneer via HOD Leegstandsbeheer in een anti kraak woning gaat wonen of in een van de anti kraak kantoren gaat werken, betaal je maandelijks een lage vergoeding. In ruil daarvoor is HOD 24/7 bereikbaar voor vragen en (technische) ondersteuning. Om in aanmerking te komen voor een anti kraak woning of kantoor moet je voldoen aan de volgende voorwaardes:
  • We vragen een flexibele instelling; opzegtermijnen variëren van 28 dagen tot drie maanden;
  • Je houdt de woning of werkruimte netjes, zodat de eigenaar altijd bezichtigen kan plannen;
  • Je hebt een eigen bron van inkomsten;
  • Je hebt een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering;
  • Je neemt geen huisdieren;
  • Je bent minimaal achttien jaar oud en hebt geen inwonende minderjarige kinderen.

Zoek een referent en schrijf je in!

Wil jij een anti kraak woning huren in de omgeving van Utrecht of Amersfoort? Dat kan alleen door voorgedragen te worden door een van de huidige oppassers. Ken je iemand die via HOD Leegstandbeheer woont? Vraag hem of haar om jouw referent te zijn. Wanneer je dit hebt gedaan, word je ingeschreven in de HOD database en word je benaderd wanneer er een anti kraak woning in Utrecht of Amersfoort vrij komt. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030 2 511 911.

Bekijk ook:

shutterstock_70499551
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in