Anti kraak woning

✓ Passende oplossingen

✓ 35 jaar ervaring

✓ 24/7 bereikbaar

Een anti kraak woning huren kan uitstekend via HOD Leegstandsbeheer. HOD Leegstandsbeheer beschermt al ruim 35 jaar panden tegen alle voorkomende risico’s van leegstand. HOD Leegstandsbeheer staat voor Huis-Oppas-Dienst en is een sociale, betrokken en dienstverlenende partner die graag in de behoeften van zowel opdrachtgever als gebruiker voorziet.

Bel voor meer informatieNeem contact op

Huur je anti kraak woning via HOD Leegstandsbeheer

Kantoren, ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen en soms zelfs hele woonwijken, ze staan vaak tijdelijk leeg. Om ze te beschermen tegen kraak, misbruik of vandalisme, worden de ruimtes via HOD Leegstandsbeheer als anti kraak woning verhuurd. De zogenaamde oppasser betaalt hiervoor een lage vergoeding en zorgt ervoor dat de anti kraak woning netjes en schoon blijft. Het is dus niet alleen goedkoop, maar het zijn vaak ook bijzondere plekken die leegstaan. Zo woon je niet alleen heel erg mooi, maar is het ook nog eens erg goedkoop en flexibel.

Meteen verhuizen!

Wil jij nu ook een anti kraak woning? Ga dan op zoek naar een referent. HOD Leegstandsbeheer werkt namelijk met referentiesysteem en je kunt alleen maar in de database komen door voorgedragen te worden door een van de huidige oppassers. Wanneer een referent jou heeft voordragen, word je gratis ingeschreven in de database. Als wij een geschikte anti kraak woning voor jou hebben gevonden, plannen we een bezichtiging en wanneer je de ruimte krijgt toegewezen, teken je direct de overeenkomst en kun je meteen gaan verhuizen! Mocht je vragen hebben over het referentiesysteem of over HOD Leegstandsbeheer, neem dan contact op via 030 2 511 911.

Bekijk ook:

shutterstock_70499551
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in