Antikraak atelier Amsterdam

✓ Passende oplossingen

✓ 35 jaar ervaring

✓ 24/7 bereikbaar

Ben jij een kunstenaar en op zoek naar een antikraak atelier in de buurt van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Dan kun je via HOD Leegstandsbeheer eenvoudig aan een geschikte ruimte komen. HOD Leegstandsbeheer staat voor Huis-Oppas-Dienst Nederland en biedt al ruim 35 jaar antikraak panden aan in heel Nederland. HOD Leegstandsbeheer is een zelfstandig onderdeel van de Facilicom Group.

Bel voor meer informatieNeem contact op

Huur via HOD Leegstandsbeheer je antikraak atelier in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht

Als kunstenaar ben je vaak op zoek naar een inspirerende ruimte. Die kun je via HOD Leegstandsbeheer zeker vinden. Het biedt betaalbare antikraak werkruimtes op niet alledaagse plekken, zoals in een villa, kerk, winkel, klooster of school. Daarnaast is het huren van een antikraak atelier in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht ook nog eens erg voordelig. HOD Leegstandsbeheer biedt ruimtes aan op basis van tijdelijke huur en in bruikleen. Hierdoor heb je wanneer je een antikraak atelier in de omgeving van Utrecht, Rotterdam, Amsterdam huurt niet alleen een goedkope werkruimte, maar ben je ook nog erg flexibel. De opzegtermijnen variëren namelijk van 28 dagen tot drie maanden. Daarnaast is HOD Leegstandsbeheer 24 uur per dag en zeven dagen in week bereikbaar voor vragen en eventuele technische storingen. Mocht er dus iets niet werken in jouw antikraak ruimte, dan kan HOD Leegstandsbeheer jou altijd helpen!

Schrijf je in via het contactformulier

Om in aanmerking te komen voor een antikraak atelier in de buurt van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, moet je je inschrijven via het contactformulier. Geef aan wat voor berdrijfsactiviteiten je wilt opzetten, in dit geval een atelier, en welke ruimte je hiervoor zoekt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we het juiste antikraak aterlier in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vinden! Mocht je eventuele vragen hebben, neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 030 2 511 911.

Bekijk ook:

shutterstock_70499551
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in