Antikraak werkruimte Amsterdam

✓ Passende oplossingen

✓ 35 jaar ervaring

✓ 24/7 bereikbaar

Een antikraak werkruimte in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Die vind je via HOD Leegstandsbeheer. HOD Leegstandsbeheer biedt al ruim 35 jaar antikraak werkruimte aan in de buurt van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Bel voor meer informatieNeem contact op

Hoe vind jij die antikraak werkruimte in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam?

Het vinden van een antikraak werkruimte kan voor (startende) ondernemers in de regio Amsterdam, Utrecht of Amsterdam, erg lastig zijn. Gelukkig kan HOD Leegstandsbeheer hierbij een handje helpen. HOD is een zelfstandig onderdeel van de Facilicom Group en staat voor Huis-Oppassers-Dienst. HOD Leegstandsbeheer biedt werkruimtes aan op niet alledaagse plekken. Denk bijvoorbeeld aan:
  • leegstaande villa’s;
  • leegstaande kantoren;
  • leegstaande winkels;
  • leegstaande kerk en kloosters;
  • leegstaande scholen.
HOD Leegstandsbeheer biedt de antikraak werkruimtes in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Utrecht aan op basis van tijdelijke huur of in bruikleen. De opzegtermijnen variëren van 28 dagen tot drie maanden. Hierdoor is het ontzettend flexibel ondernemen. Daarnaast betaal je een lage vergoeding waardoor je meer geld kunt steken in ontwikkelen van je onderneming. Je kunt de werkruimte bijvoorbeeld gebruiken als pop-up store, atelier, fotostudio, expositieruimte of gewoon als kantoorruimte. Alle antikraak werkruimtes zijn voorzien van alle gemakken en mocht er een probleem zijn met de ruimte of je hebt last van technische storingen, dan kun je altijd contact opnemen met HOD Leegstandsbeheer. HOD Leegstandsbeheer is namelijk zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Uiteraard kun je ook contact opnemen wanneer je andere vragen hebt.

Schrijf je in of neem contact op!

Om hiervoor in aanmerking te komen heb je geen referentie nodig. Het enige wat je hiervoor moet doen is het contactformulier op de website invullen. Hierin geef je aan wat voor werkruimte je zoekt en welke bedrijfsactiviteiten je in het pand wilt opzetten. Mocht je verder nog vragen, neem dan contact op door te bellen naar 030 2 511 911. Samen vinden we de passende ruimte voor een succesvolle start!

Bekijk ook:

shutterstock_70499551
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in