Bruikleenovereenkomst

✓ Passende oplossingen

✓ 35 jaar ervaring

✓ 24/7 bereikbaar

Een woning op basis van een bruikleenovereenkomst. Hoe werkt het precies en wie kan mij dat bieden? HOD Leegstandsbeheer biedt al ruim 35 jaar antikraak woningen en kantoren op basis van zo’n bruikleenovereenkomst.

Bel voor meer informatieNeem contact op

Hoe werkt een bruikleenovereenkomst bij HOD Leegstandsbeheer?

Een woning of kantoor op basis van een bruikleenovereenkomst betekent dat de woning tijdelijk aan jou uit wordt ‘geleend’. Andere namen voor een bruikleenovereenkomst zijn ook wel:
  • Om-nietcontract;
  • Gebruiksovereenkomst;
  • Antikraakovereenkomst.
Een bruikleenovereenkomst is tijdelijk en kan elk gewenst moment beëindigd worden door de bruikleengever. Hierdoor is het erg flexibel. In ruil voor die flexibiliteit betaal je slechts een lage vergoeding en kun je gebruikmaken van alle voorzieningen in het pand. Ook kun je, wanneer je via HOD Leegstandsbeheer een bruikleenovereenkomst afsluit, rekenen op professionele ondersteuning. HOD Leegstandsbeheer is 24/7 bereikbaar voor alle vragen en helpt met het oplossen van eventuele technische storingen.

Leen je kantoor of woning!

Wil jij op basis van een bruikleenovereenkomst een antikraak woning of kantoor ‘lenen’? Dat kan via HOD Leegstandsbeheer. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor een woning, moet je alleen op zoek naar een referent. HOD Leegstandsbeheer werkt met een referentiesysteem waardoor een van onze huidige oppassers jou moet voordragen. Vervolgens word je daarna ingeschreven in de database, mocht er een geschikte woning vrijkomen, benadert HOD Leegstandsbeheer jou. Als je op zoek bent naar een kantoor heb je geen referentie nodig en kun je je aanmelden door het contactformulier op de website in te vullen. Voor eventuele vragen kun je telefonisch contact opnemen via 030 2 511 911.

Bekijk ook:

shutterstock_70499551
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in