Referentiesysteem

shutterstock_230637925

Ook oppasser van HOD worden?

HOD werkt met een referentiesysteem; je kunt alleen oppasser worden als één van onze huidige oppassers je aandraagt. Ken je iemand die via HOD woont en/of werkt? Vraag hem of haar jouw referent te zijn. Via onze website kan jouw referent inloggen op 'Mijn HOD' en via zijn/haar pagina kan jij bij ons voorgedragen worden. Op basis van de contactgegevens die wij ontvangen word je gratis ingeschreven in onze database. Komt er een ruimte vrij die aan je eisen voldoet, dan benaderen we je. Ben je een (startende) ondernemer en op zoek naar bedrijfsruimte? Dan vragen we ook om een referentie, tenzij je een eigen onderneming hebt en ingeschreven staat in de registers van de Kamer van Koophandel (KvK). In dat geval kan je zonder referent maar mét een kopie van het uittreksel KvK bij HOD worden ingeschreven. 

Soms moet je er even op wachten: de vraag naar ruimte is groter dan het aanbod. Zien we in jou geschikte oppasser? Dan nodigen we je uit voor een kennismaking en een bezichtiging. Je hoort dan meteen of je aanmerking komt. Als jij deze ruimte krijgt toegewezen dien je direct de overeenkomst te tekenen, de afgesproken kosten te betalen en kun je meteen gaan verhuizen

clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in