HOD wijzigt huisstijl

logo leegstandbeheer
Met gepaste trots introduceren we vandaag onze nieuwe visuele identiteit. Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo en een andere vormgeving. Deze huisstijl past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben.
 
Ontwikkeling
Van origine een anti-kraakorganisatie, zijn we in een periode van ruim 35 jaar uitgegroeid tot een dynamische organisatie. Onze belangrijkste taak is en blijft het beheer van uw leegstaand vastgoed. In samenwerking met partners als de Facilicom Group, waar we een zelfstandig bedrijfsonderdeel van zijn, hebben we onze dienstverlening de afgelopen jaren enorm uitgebreid en verwachten we ons op nog andere gebieden verder te ontwikkelen. Zo hebben we tijdelijke verhuur aan ons takenpakket toegevoegd, ontplooien we in het kader van de sociale cohesie maatschappelijke en culturele initiatieven in leegstaand vastgoed, werken we nauw samen met marktpartijen voor de invulling van winkelvastgoed en hebben we ons ontpopt als een professional die de volledige zorg kan dragen voor het beheer en de exploitatie van publieke multifunctionele centra.
 
Stabiel, betrouwbaar en innovatief
Behalve in de stevige doorontwikkeling, is ook in het nieuwe krachtige HOD-logo de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze organisatie terug te zien. Waar we eerst alleen een leegstandbeheerder waren, zijn we nu zoveel meer. Kleurrijk in ons palet aan activiteiten, gerespecteerd om onze kwaliteit, expertise en investeringen in onze automatiseringssysteem. Een organisatie die innoveert en veel meer de koers zet, dan die van anderen volgt.
 
Website

Bij het nieuwe logo hoort ook een nieuwe website. De homepage toont met foto’s de veelzijdigheid van vastgoedobjecten die we beheren. Met de introductie van de nieuwe huisstijl hebben we ook gekozen voor een informelere schrijfstijl met korte, heldere teksten die past bij de moderne en toegankelijke organisatie die we willen zijn. 

clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in