HOD ingehuurd voor het beheer Labrehuis Eindhoven

Het huidige Labrehuis opende in 1961 haar deuren en zal binnenkort worden gesloopt. Op diezelfde locatie aan de Boutenslaan wordt door woningcorporatie ‘thuis een nieuwbouwcomplex gerealiseerd met 80 woonstudio’s en 16 appartementen. Na 57 jaar dienst te hebben gedaan als internaat voor dak- en thuislozen in Eindhoven, gaat de sloophamer er nu echt in. Het verouderde Labrehuis maakt plaats voor een eigentijdse voorziening die voldoet aan de wooneisen van deze tijd. Het wordt een modern en duurzaam gebouw met gemeubileerde studio’s en faciliteiten waar cliënten tijdelijk kunnen verblijven ter voorbereiding op hun uitstroom naar zelfstandige woonruimte.

Neos heeft HOD ingehuurd om het beheer en toezicht te regelen en om alle voorkomende risico’s van leegstand te beschermen. HOD draagt zorg voor het inpandig en externe beheer van het leegstaande Labrehuis. Vanaf 31 maart heeft een aantal tijdelijke huurders hun intrek genomen in het Labrehuis totdat de sloopwerkzaamheden gestart kunnen worden. 

clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in