Kwaliteit

check

Kwaliteit

HOD Nederland streeft continu naar het verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening. Dat kan alleen als we ervoor zorgen dat onze eigen werkprocessen en kwaliteitsborging op orde zijn.
 

ISO 9001

Sinds 2008 zijn we in het bezit van het internationaal keurmerk en kwaliteitscertificaat ISO 9001:2008. In augustus 2017 hebben we de nieuwe ISO 9001:2015 certificering behaald. ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitssysteem van een organisatie en de manier waarop een organisatie met haar kwaliteitsbeleid om gaat. Zo moeten de interne communicatie met alle medewerkers en de klanttevredenheid zijn gewaarborgd. Ook moet het kwaliteitsbeleid en de bedrijfsprocessen in een kwaliteitshandboek zijn vastgelegd. Professioneel, betrouwbaar, transparant en veilig werken. Een externe organisatie, erkend door de Raad van Accreditatie, inspecteert regelmatig of de normen worden nageleefd.

 

 
GDPW_ISO_9001_2015_900x300

Lid van de Vereniging Leegstandbeheerders Nederland (VLBN)

HOD stond als medeoprichter van de VLBN aan de wieg van een organisatie voor bedrijven die op professionele wijze leegstand beheren. Daarmee heeft leegstandbeheer zich ontwikkeld tot een professionele bedrijfstak die in uiteenlopende behoeften voorziet.

 
Een kwalitatief hoogstaande dienstverlening, integriteit van handelen en transparante afspraken zijn daarvoor basisvoorwaarden. Het VLBN-logo geeft zekerheid voor zowel vastgoedeigenaren als tijdelijke gebruikers van leegstaand vastgoed. Als lid van de VLBN voldoet HOD aan alle eisen. Voor een objectieve en onafhankelijke toetsing heeft de VLBN het initiatief genomen tot de oprichting van de stichting KLB, het Keurmerk Leegstandbeheer.
 
vlbn

Keurmerk Leegstandbeheer (KLB)

Het Keurmerk Leegstandbeheer (KLB) heeft als doel de kwaliteit van leegstandbeheer te verbeteren om eigenaren, leegstandbeheerders en gebruikers te beschermen. Het keurmerk toont aan dat de leegstandbeheerders professioneel, betrouwbaar, transparant en veilig werken. Een externe organisatie, erkend door de Raad van Accreditatie, inspecteert regelmatig of de normen worden nageleefd.
Logo KLB
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in