Visie en Missie

visie

Visie en missie

Als bedenker van het concept is HOD specialist in het beheer van leegstaand vastgoed. Een specialist met inmiddels ruim 35 jaar ervaring, die ook een betrokken sociale partner is. Want vastgoed gaat niet alleen over stenen. Vastgoed heeft vooral te maken met menselijke behoeften.

HOD faciliteert daarom haar oppassers optimaal:

  • door hen te voorzien van woon- en werkruimte die voldoet aan de wensen
  • door ondersteuning en begeleiding te bieden die nodig is in de opstartfase
  • door een goede bereikbaarheid in geval bij vragen of calamiteiten

Een oppasser die met plezier woont en onderneemt is betrokken en flexibel en heeft gevoel voor verantwoordelijkheid. Voor de vastgoedeigenaar is dat een zorg minder. Tegelijkertijd worden de kosten en risico's van leegstand beperkt. Ook maken we de overbrugging naar een eventuele nieuwe bestemming van het vastgoed eenvoudiger.

Voor de vastgoedeigenaar een zorg minder

Maar HOD gaat verder. We willen ook ontmoeting en contact faciliteren, bijdragen aan zorg en welzijn. Voor ons moet vastgoed ook een katalysator zijn voor interactie en sociale, culturele en economische ontwikkelingen. Leegstaand vastgoed heeft waarde voor de samenleving, als het onwikkelingen mogelijk maakt die anders minder goed of minder snel van de grond zouden komen.

We zijn in staat oppassers en opdrachtgevers snel en flexibel te bedienen door:

  • een landelijke dekking
  • een brede vastgoedportefeuille
  • een actuele juridische kennis van wetgeving
  • een uitgebreid pakket aan diensten

Dat doen we met een team van enthousiaste, verantwoordelijke en hands-on medewerkers. We komen afspraken na, lossen problemen op, werken aan creatieve oplossingen en handelen snel, betrouwbaar en flexibel. Ons doel: duurzame relaties opbouwen.

clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in