Accountmanager

Heb je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met interesse voor vastgoed? Dan is HOD op zoek naar jou! Je komt bij ons terecht in een informele en dynamische setting van jonge professionals.
 
HOD is een organisatie die mee gaat met ontwikkelingen in de markt en de kansen benut die deze markt haar biedt. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en creativiteit om ons te helpen onze ideeën daarbij te realiseren.
 
We hebben oog voor persoonlijke groei en zijn graag bereid te investeren in jouw professionaliteit om jou en daarmee onze organisatie verder te ontwikkelen.
 
Om de ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren verder in te vullen, zijn wij per direct op zoek naar een:

 
ACCOUNTMANAGER (1,0 fte)
 
Je bent continu gericht op new-business en het ontwikkelen van nieuwe relaties en je bent verantwoordelijk voor het behouden en verder uitdiepen van bestaande relaties. Je werkt samen met het operationele team van regiobeheerders voor het naleven van de door jouw geïnitieerde beheerafspraken met de opdrachtgever. Je zorgt voor het uitwerken van offertes en voor de tijdige opvolging en het bespreken daarvan. Ook zorg je voor een correcte registratie van alle commerciële activiteiten met prospects en de bijbehorende leads en contactpersonen. Je werkt graag met mensen, hebt mensenkennis en kunt snel vaststellen met wie je van doen hebt. Je onderscheidt je door je proactieve houding, creativiteit en doorzettingsvermogen. Actief netwerken op vakgerichte beurzen, borrels en bijeenkomsten en het benutten van kansen is je tweede natuur. Het is een uitdagende en veelzijdige baan, waarin veel van je gevraagd wordt en je wordt geprikkeld om continu het beste uit jezelf te halen.
 
Wat vragen we van jou?
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring binnen leegstandbeheer of facilitaire dienstverlening is een pré
 • Ervaring met telefonische (koude) acquisitie
 • Verkoopgesprekken kunnen voeren (bedrijfsafspraken)
 • Doortastend, kritisch  en goed met weerstand om kunnen gaan
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je woont binnen een reistijd van maximaal 40 minuten rond Utrecht
 
Wat mag je van ons verwachten?
 • Deel uitmaken van een succesvol en enthousiast team dat dagelijks met plezier werkt
 • Waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien
 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een auto, mobiele telefoon en tablet
 • Uitzicht op vast dienstverband
 
HOD Nederland BV is al 35 jaar een toonaangevende en grote speler in het beheer van leegstaand vastgoed. Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers hebben wij een trouwe kring van opdrachtgevers opgebouwd. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder andere overheden, woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Kenmerkend voor de sfeer in ons bedrijf is: hard werken en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit met oog voor ontwikkeling en toekomst. Meer informatie over HOD Nederland BV vind je op www.hod.nl.

Sollicitatie
Zie je jezelf als accountmanager werken bij HOD? Stuur dan je motivatie met CV naar l.mondelaers@hod.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kan je bellen met Laurens Mondelaers op telefoonnummer 030 2511911.
 
Plaatsingsdatum: 13 maart 2018
 
clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in