Vacature Accountmanager new business

Heb je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met interesse voor vastgoed? Dan is HOD op zoek naar jou! Je komt bij ons terecht in een informele en dynamische setting van jonge professionals waarbij persoonlijke groei en klantgedrevenheid voorop staan.

Bij HOD zien we altijd een oplossing voor leegstand. En kijken we verder dan alleen de beste invulling van een pand, we willen zeker ook voor de omgeving van toegevoegde waarde zijn. Want sociaal beheer zit in ons karakter. Door ruim te denken en een eigentijdse en eigenwijze aanpak, onderscheiden wij ons als dé specialist op het gebied van leegstandbeheer en tijdelijke verhuur.

Ter aanvulling op ons enthousiaste salesteam zijn wij per direct op zoek naar een gedreven:

Accountmanager new business

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je de ambassadeur van HOD. Je voornaamste aandachtsgebieden zijn eigen acquisitie, relatiebeheer, onderhandelen, offertes maken en marktontwikkelingen volgen. Je bent projectverantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelen van HOD en creëert zelfstandig new business. Je houdt je bezig met het zelfstandig bewerken en in kaart brengen van de mogelijkheden op de vastgoedmarkt (leegstand). Dit doe je middels relatiebeheer bij de vele reeds bestaande accounts, maar ook door het resultaatgericht bewerken van de prospects in jouw werkgebied middels koude acquisitie. Je maakt afspraken met en brengt bezoeken aan prospects, en geeft waar nodig een flitsende presentatie op locatie. Daarnaast ben je betrokken bij aanbestedingsprojecten en volg je marktontwikkelingen op de voet om geen commerciële kans te missen. Je fungeert als (intern) intermediair tussen de klant en de eigen organisatie en je bent in staat om de specifieke klantbehoefte te vertalen in commerciële acties. Door jouw individuele contacten en eigen ervaringen ben je in staat om een bijdrage te leveren bij het bedenken van het nieuwe strategische sales beleid.

Wat vragen we van jou?

Jij pakt zonder schroom de telefoon om prospects te benaderen en je ziet het als een uitdaging om nieuwe deuren te openen en je klantenbestand uit te breiden.

Jij weet te overtuigen, denkt mee met opdrachtgevers en komt altijd met een passende oplossing op het gebied van leegstandbeheer en tijdelijke verhuur.

Om succesvol te kunnen zijn in deze mooie en uitdagende functie, beschik je bij voorkeur over een afgeronde (commerciële) MBO opleiding en over aantoonbare verkoopervaring in het B2B segment. Je bent vernieuwend in je sales technieken en acteert als een entrepreneur. Door je passie en enthousiasme ben je een bron van inspiratie voor je andere collega’s. Je denkt in oplossingen, bent flexibel en gaat maximaal voor het resultaat. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een auto, mobiele telefoon en tablet
  • Deel uitmaken van een succesvol en enthousiast team dat dagelijks met plezier werkt
  • Waardering voor eigen initiatief en ideeën
  • De mogelijkheid om je elke dag te blijven ontwikkelen

Wij nodigen starters op de arbeidsmarkt en zij-instromers van harte uit te solliciteren! We hechten meer waarde aan enthousiasme en inzet dan aan diploma’s.  Gedurende dit traject bieden wij je de kans om door te groeien binnen onze organisatie. Uiteraard word je begeleid door ervaren collega’s die jou helpen je verder te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wanneer dat nodig is faciliteren wij jou met trainingen, cursussen en opleidingen.

HOD Nederland BV is al 40 jaar een toonaangevende en grote speler in het beheer van leegstaand vastgoed. Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers hebben wij een trouwe kring van opdrachtgevers opgebouwd. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder andere gemeenten en andere overheden, woningcorporaties en zorginstellingen. Kenmerkend voor de sfeer in ons bedrijf is: hard werken en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit met oog voor ontwikkeling en toekomst. Meer informatie over HOD Nederland BV vind je op www.hod.nl.


Sollicitatie

Zie je jezelf als vastgoedinspecteur werken bij HOD? Stuur dan je motivatie met CV naar l.mondelaers@hod.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kan je bellen met Laurens Mondelaers op telefoonnummer 030 2511911.

HOD gaat verhuizen

HOD gaat verhuizen