Vacature: Huismeester HOD Vastgoedbeheer in Assendelft (8 – 16 uur)

HOD zoekt een Huismeester voor onze nieuwe opvanglocatie in Assendelft. Op een perceel aan de Noorderveenweg gaan we in 100 flexwoningen ontheemden huisvesten. Onze huismeesters zorgen ervoor dat zij een veilige en comfortabele woonomgeving krijgen.

Wat ga je doen als Huismeester bij HOD?

Als Huismeester speel je een centrale rol op onze woonlocatie. Je hebt contact met bewoners, let op veiligheid en gedrag en zorgt ervoor dat alles netjes en goed onderhouden is. Dit doe je samen met je collega-huismeesters. Voor het herkennen van traumasignalen werken we met het welzijnsteam van de gemeente Zaanstad. Uiteraard staan de collega’s op het hoofdkantoor van HOD voor je klaar om vragen te beantwoorden.

De Huismeester houdt alles wat er op het terrein gebeurt bij in een logboek. Zo is iedereen op de hoogte van wat er speelt. De ene dag voer je een kleine reparatie uit, de volgende dag doe je een bezichtiging met een nieuwe bewoner of een opleveringsinspectie met een vertrekkende bewoners. Door je behulpzaam op te stellen, creëer je een veilig en comfortabel thuis waar vluchtelingen rust vinden.

Wat breng je mee?

Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, communicatief vaardig bent en een representatieve uitstraling hebt. Voor de bewoners en omwonenden ben je immers één van de gezichten van de locatie. Verder ben je:

  • Digitaal vaardig met laptop en mobiele telefoon (o.a. Whatsapp, Microsoft en Google Translate)
  • Goed in Nederlands en Engels, met eventueel kennis van de Oekraïense taal
  • In staat om rustig te blijven bij calamiteiten en volgens afspraak te handelen
  • Eén of twee dagen per week beschikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
  • Ervaren als bijvoorbeeld (wijk)agent, sociaal-maatschappelijk werker, zorgverlener of in andere, vergelijkbare functies.

Over HOD Vastgoedbeheer

HOD Vastgoedbeheer is gevestigd in Utrecht en beheert vastgoed in heel Nederland. Onze missie is om opdrachtgevers te ontzorgen, terwijl wij hun vastgoed beschermen en bewaken. Om dat te doen werken we samen met oppassers, ondernemers, huurders, bewakers en huismeesters die vandalisme, inbraak en misbruik voorkomen. Daarbij willen we niet alleen leegstand invullen, maar ook voor de omgeving van toegevoegde waarde zijn.

Over deze locatie

Onlangs heeft HOD de opdracht gekregen om het beheer uit te voeren voor een opvanglocatie voor vluchtelingen in Assendelft, gemeente Zaanstad. Op een perceel aan de Noorderveenweg gaan we 192 flexwoningen plaatsen. 100 van deze woningen worden gebruikt voor de huisvesting van ontheemden. HOD zorgt ervoor dat het terrein veilig, comfortabel, schoon en netjes blijft.

De werkzaamheden voor deze locatie gaan in juni 2023 van start. De eerste drie maanden verwachten we een piek qua werk in verband met het inhuizen van nieuwe bewoners. Vanaf september schalen we af naar 8 uur per week.

Meer informatie

Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Daan Blankesteijn op 030-2511911. De sollicitatieprocedure loopt via een uitzendbureau. Als je interesse hebt, verwijst Daan je graag door.