Vacature: Huismeester HOD Vastgoedbeheer in Heiloo (16 – 24 uur)

HOD zoekt een Huismeester voor onze nieuwe opvanglocatie in Heiloo. In het voormalige gemeentehuis gaan we ontheemde Oekraïners huisvesten. Onze huismeesters zorgen ervoor dat zij een veilige en comfortabele woonomgeving krijgen.

Wat ga je doen als Huismeester bij HOD?

Als Huismeester speel je een centrale rol op onze woonlocatie. Je hebt contact met bewoners, let op veiligheid en gedrag en zorgt ervoor dat alles netjes en goed onderhouden is. Dit doe je samen met je collega-huismeesters, het Welzijnsteam Heiloo en de beveiliging. Deze laatste in 24/7 op locatie aanwezig. Uiteraard staan de collega’s op het hoofdkantoor van HOD voor je klaar om vragen te beantwoorden.

De Huismeester houdt alles wat er op het terrein gebeurt bij in een logboek. Zo is iedereen op de hoogte van wat er speelt. De ene dag voer je een kleine reparatie uit, de volgende dag help je bewoners met het aanvragen van een zorgverzekering of abonnement. Door je behulpzaam op te stellen, creëer je een veilig en comfortabel thuis waar vluchtelingen rust vinden.

Wat breng je mee?

Voor deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, communicatief vaardig bent en een representatieve uitstraling hebt. Voor de bewoners en omwonenden ben je immers één van de gezichten van de locatie. Verder ben je:

  • Digitaal vaardig met laptop en mobiele telefoon (o.a. Whatsapp, Microsoft en Google Translate)
  • Goed in Nederlands en Engels, met eventueel kennis van de Oekraïense taal
  • In staat om rustig te blijven bij calamiteiten en volgens afspraak te handelen
  • Minimaal twee dagen per week beschikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
  • Ervaren als bijvoorbeeld (wijk)agent, sociaal-maatschappelijk werker, zorgverlener of in andere, vergelijkbare functies.

Over HOD Vastgoedbeheer

HOD Vastgoedbeheer is gevestigd in Utrecht en beheert vastgoed in heel Nederland. Onze missie is om opdrachtgevers te ontzorgen, terwijl wij hun vastgoed beschermen en bewaken. Om dat te doen werken we samen met oppassers, ondernemers, huurders, bewakers en huismeesters die vandalisme, inbraak en misbruik voorkomen. Daarbij willen we niet alleen leegstand invullen, maar ook voor de omgeving van toegevoegde waarde zijn.

Over deze locatie

Onlangs heeft HOD de opdracht gekregen om het beheer uit te voeren voor een opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen. In het voormalige gemeentehuis van Heiloo gaan we 90 mensen huisvesten. In een apart deel van het gebouw werken medewerkers van de gemeente. HOD zorgt ervoor dat het pand veilig, comfortabel, schoon en netjes blijft als woon- én werkomgeving.

Op dit moment wordt het pand verbouwd. De verwachting is dat de werkzaamheden gaan starten in de laatste week van juni 2023, voor een periode van minimaal 12 maanden. Gedurende de looptijd kan het aantal uren per dag en per week aangepast worden.

Meer informatie

Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Daan Blankestijn op 030-2511911. De sollicitatieprocedure verloopt via een uitzendbureau. Bij interesse verwijst Daan je graag door.