Vacature: Vastgoedbeheerder bij HOD in Utrecht

Bij HOD zien we altijd een oplossing voor leegstand. En kijken we verder dan alleen de beste invulling van een pand, we willen zeker ook voor de omgeving van toegevoegde waarde zijn.  Door ruim te denken en een eigentijdse en eigenwijze aanpak, onderscheiden wij ons als dé specialist op het gebied van leegstandbeheer en tijdelijke verhuur.

HOD is al ruim 40 jaar een toonaangevende en grote speler in het beheer van vastgoed. Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers hebben wij een trouwe kring van opdrachtgevers opgebouwd. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder andere gemeenten en andere overheden, woningcorporaties en zorginstellingen. Kenmerkend voor de sfeer in ons bedrijf is: hard werken en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit met oog voor ontwikkeling en toekomst. Meer informatie over HOD Nederland BV vind je op www.hod.nl.

Waarom werken als Vastgoedbeheerder bij HOD

  • Deel uitmaken van een succesvol en enthousiast team dat met plezier werkt.
  • Vooral een buitenfunctie.
  • Omgevingsbewust en veel persoonlijk contact.
  • Persoonlijk meegroeien met HOD.

Wat ga je doen?

Je plaatst gebruikers in de panden die wij beheren. Je hebt oog voor het pand (vanuit opdrachtgever), omgeving en bewoner.

Als Vastgoedbeheerder heb je veel contact met gebruikers van de panden die we beheren. Je screent, beoordeelt en plaatst ze, en je beantwoordt vragen die ze per mail of telefonisch stellen. Daarbij heb je oog voor zowel hun belangen als die van onze opdrachtgevers.

Daarnaast ga je naar onze vastgoedobjecten toe om inspecties uit te voeren en eventuele gebreken in kaart te brengen. Je loopt door de panden, beoordeelt de staat ervan en legt je bevindingen vast in onze database. Het is fijn als je ook af en toe eenvoudige technische werkzaamheden oppakt. Uiteraard begeleiden wij je hierin.

Wie ben jij?

Je maakt makkelijk contact met bewoners en denkt oplossingsgericht. Een enthousiaste en gedreven mentaliteit is belangrijker dan ervaring; wat je niet weet leren we je graag.

  • MBO niveau 4 werk- en denkniveau
  • Vol met energie, zorgvuldig, communicatief vaardig en nieuwsgierig om succesvol te kunnen zijn.

Wat biedt HOD

  • Salaris tussen € 2.300 en € 2.600 bruto per maand voor 40 uur afhankelijk van kennis en ervaring. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Zaken die je in staat stellen de functie uit te kunnen oefenen.
  • Persoonlijke ontwikkeling door coaching en training.

Voor meer informatie en/of sollicitatie

Neem hiervoor contact op met de recruiter van HOD, Dick Brons via 06 348 19 201 en/of d.brons@hod.nl.