HOD gaat verhuizen

Goed nieuws: HOD gaat verhuizen! Woensdag 1 maart krijgen we de sleutel van ons nieuwe kantoor aan de Winthontlaan 200 in Utrecht. Deze locatie bevindt zich vlak naast de snelweg A12, en is daarom een mooie stap vooruit in onze bereikbaarheid met de auto. Ook op het gebied van duurzaamheid levert dit nieuwe pand een flinke verbetering op.

Huidige kantoor wordt gesloopt

Waarom we vertrekken uit ons huidige kantoor aan de 2e Daalsedijk? Dit pand wordt binnenkort gesloopt. Dat heeft alles te maken met de bouw van de nieuwe wijk Wisselspoor die de gemeente Utrecht hier gaat realiseren. Hoewel we ons nog steeds thuis voelden in het huidige kantoor, kijken we er zeker ook naar uit om op onze nieuwe plek weer fris van start te gaan.

Duurzaamheidsslag

Eén van de voordelen van de verhuizing, is dat we als HOD meteen een grote stap richting meer duurzaamheid maken. Om te beginnen gaan we van energielabel G naar een A-label. Dat bespaart flink op het energieverbruik. Uiteraard kiezen we ook hier voor groene stroom.

Daarnaast staan er laadpalen voor de deur om de elektrische auto’s in ons wagenpark op te laden. Extra voordeel is dat we dankzij de locatie naast de snelweg, niet langer de binnenstad hoeven te belasten met verkeer. Zo verminderen we onze uitstoot.

Interieurarchitect ingeschakeld

Om van het nieuwe kantoor een inspirerende werkplek te maken, hebben we een interieurarchitect in de arm genomen. Jolanda de Boon van Jools Design gaat voor ons aan de slag met het maken van een ontwerp. Binnenkort vertelt zij meer over het design en de keuzes die ze gemaakt heeft.

Verhuizing op 3 april a.s.

Voor nu hebben we nog een paar weken te gaan in ons huidige kantoor. Maandag 3 april openen we onze deuren aan de Winthontlaan. Wil je een rondleiding? Stuur een bericht, dan plannen we een afspraak in.

Entree nieuwe kantoor HOD aan de Winthontlaan 200 te Utrecht
HOD kantoor aan de Winthontlaan 200 te Utrecht.