Camerabeveiliging

Effectieve ‘digitale’ 24-uurs beveiliging

De inzet van camerabewaking is een ideale oplossing voor het beveiligen van bijvoorbeeld bouwterreinen en vastgoed waar geen tijdelijk gebruik mogelijk is. Bovendien is het een effectieve en kostenbesparende manier van bescherming van uw vastgoed. Dat maakt camerabeveiliging ideaal voor leegstand korter dan 48 dagen. Het kan echter ook voor een langere periode worden ingezet.

Preventieve werking camerabeveiliging

Door het installeren van strategisch geplaatste camera’s wordt uw pand of terrein 24/7 in de gaten gehouden. De preventieve werking daarvan is van onschatbare waarde. Camera’s schrikken ongenode gasten namelijk af. Het risico op kraak, inbraak of misbruik wordt daarmee geminimaliseerd. Is er onverhoopt toch een calamiteit, dan leveren de camera’s duidelijke beelden voor daderspecificatie en belangrijk bewijsmateriaal.

Samenwerking met hulpdiensten

Voor de analyse van camerabeelden en opvolging van een calamiteit werkt HOD samen met meldkamers, surveillancediensten en de politie. Door de aanwezigheid van geverifieerde beelden, kan de politie direct worden ingeschakeld en overgaan tot de juiste acties. 

Camerabewaking effectief en kostenbesparend

Voor een effectieve camerabeveiliging hoeft u dus niet zelf te investeren in een kostbaar camerasysteem. Via HOD huurt u tijdelijk een professioneel systeem in combinatie met de bijbehorende dienstverlening. Maakt u zelf al gebruik van een (inbraak)alarmsysteem? Dan kunnen we dit systeem handig combineren met onze camerabewaking.