Nieuwe maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen

Het kabinet heeft op 13 oktober weer ingrijpende maatregelen aangekondigd in verband met het bestrijden van het coronavirus. Dat raakt ons allen en samen zullen wij deze lastige periode door moeten zien te komen. Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze opdrachtgevers, oppassers, ondernemers en eigen medewerkers en ieder ander in onze omgeving belangrijk. Daarom neemt ook HOD preventieve maatregelen om besmetting en verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hierbij volgen wij het advies van het RIVM. Vanaf 14 oktober is ons kantoor uitsluitend telefonisch, per e-mail en via social media bereikbaar. Onderstaande maatregelen gelden in ieder geval tot nader order.

De nieuwe maatregelen van HOD:

  • De (kantoor)bezetting van HOD wordt geminimaliseerd 
    Voorafgaand aan afspraken, bezichtigingen en werkzaamheden gaan wij na of deze door kunnen en moeten gaan. Hierbij zijn twee punten van belang: 1) de gezondheid van alle aanwezigen en 2) de noodzaak van de afspraak. HOD neemt vooraf telefonisch contact op met alle verwachte aanwezigen om beide punten te bespreken. Met betrekking tot het punt ‘gezondheid’ verwachten wij dat u vrij bent van milde griepklachten als neusverkoudheid, keelpijn, koorts, of benauwdheid. Medewerkers van HOD die milde griepklachten hebben werken niet.
  • Alleen spoedreparaties gaan door 
    De technische dienst van HOD voert op dit moment geen reguliere reparaties uit. Alleen voor een noodgeval/spoedreparatie (zoals waterlekkage ) maken wij een uitzondering. Bel in geval van spoed naar 030-2511500.
  • Hygiënemaatregelen 
    Onze medewerkers houden zich aan de hygiënevoorschriften, schudden geen handen, houden minimaal 1,5 meter afstand en dragen in publieke binnenruimtes een mondkapje, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. 

Vragen?
Ons secretariaat blijft gewoon voor u bereikbaar. Wij zitten voor u klaar om uw meldingen en vragen in behandeling te kunnen nemen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op. Wij vragen u dat bij voorkeur telefonisch te doen via 030-2511500 (op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur). Het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. Kunt u op ons antwoord wachten? Stuur een e-mail naar info@hod.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk onze reactie.

Blijf gezond! We kijken er naar uit om u na deze ingrijpende periode weer te ontmoeten.