Pand HOD vormt achtergrond voor opnames tv-serie Rundfunk

Beheer van vastgoed met oppassers is waarschijnlijk onze bekendste oplossing. Maar HOD doet nog veel meer. Zo vormen de panden die we beheren soms ook de achtergrond in televisieseries en commercials. Vanaf aanstaande zondag kun je één van onze panden spotten in de nieuwe editie van Rundfunk.

Vorig jaar ontvingen we een bericht van de locatiescout van NL Film. De vraag: we zijn op zoek naar een bejaardenhuis om een komische serie in op te nemen, kunnen we hiervoor bij jullie terecht? Uiteraard was ons antwoord ‘ja’. Nadat we de opties hadden doorgenomen, kwamen we uit bij een voormalige zorginstelling nabij Leiden die we in beheer hebben.

Samen met de locatiescout bezochten we het pand dat we op het oog hadden. Dit bleek te voldoen aan de eisen. En dus konden de voorbereidingen van start. Eind vorig jaar hebben de opnames voor het programma plaatsgevonden. Het is nog niet bekend in welke aflevering(en) HOD te zien is, maar vanaf aanstaande zondag heb je de kans om ons te spotten in het komische KRO-NCRV-programma.

HOD als opnamelocatie

Bij HOD hebben we een breed scala aan panden in beheer. Wil je een film, serie of commercial opnemen op een bijzondere locatie? Neem contact op met Peggy Hui via p.hui@hod.nl of 030 2 511 911. We denken graag met je mee.

HOD voorbij zien komen in Rundfunk: Duco en Roy? Kijk aanstaande zondag om 23.15 uur op NPO3 of later via NPO Start.

Over Rundfunk

‘Jullie hebben allemaal een voldoende. Behalve jij. Jij hebt een onvoldoende.’ Het is het begin van waarschijnlijk de bekendste sketch van Rundfunk. Na eerder succes komen de talentloze Duco en Roy (gespeeld door Tom van Kalmthout en Yannick van der Velde) terug op televisie. Deze keer jagen ze hun ultieme droom na: beroemd worden. Met gastoptredens van Georgina Verbaan, Paul de Leeuw en Eva Jinek belooft het een hilarische serie te worden.

Bekijk de trailer hier: https://www.youtube.com/watch?v=BzdB4SkC9Io