Vacature vastgoedinspecteur

Deze vacature is niet meer beschikbaar en is ingevuld per 15-10-2020

Carrière maken bij een bedrijf met een hecht team waar ruimte is voor ontwikkeling? Wij zoeken ter uitbreiding en versterking van ons team een Vastgoedinspecteur! Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel en ben je ambitieus? Heb je een scherp oog en kun jij kort en krachtig rapporteren in welke conditie het vastgoed verkeerd met mogelijke gevolgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Om 9.00 uur start je de dag door samen met teamleider Berry een plattegrond te bekijken. Het betreft een nieuwe beheerlocatie, wat voorheen een asielzoekerscentrum was. Een interessante opdracht, want het onderhoud van deze locatie vraagt om extra voorzorgsmaatregelen vanwege de gebouwfunctie. Gezien de hoeveelheid aanwezige spoelpunten, dient in verband met legionellabeheersing een spoelplan te worden uitgevoerd.

Met een kop koffie bereid jij daarna je inspecties voor. Om 9.30 uur stap je in de auto om op tijd aanwezig te zijn in Apeldoorn. De bezoeklocatie betreft een schoolgebouw. Je loopt door het complex, kijkt met een kritische blik rond en maakt foto’s en aantekeningen in je inspectieformulier op de tablet. Ook maak je een praatje met de aanwezige bewoners, conform de coronarichtlijnen van het RIVM. Na deze inspectie vertrek je naar je tweede inspectie van deze dag in de omgeving van Amersfoort. De lunch is een dashboard lunch want het is net iets te veel uitgelopen bij de eerste afspraak. Na je tweede afspraak kom je rond 16.00 uur terug op kantoor in Utrecht. Je werkt nog wat laatste punten uit in het datamanagementsysteem, bespreekt ze met de regiobeheerder en loopt je mail door. Vervolgens plan je jouw werkzaamheden van de volgende werkdag en stem je een inspectie af met een collega die jullie morgenochtend om 8.00 uur samen uitvoeren. Jullie treffen elkaar daar morgen op locatie. Om 17.30 uur ga je met een goed gevoel naar huis.

Wat ga je doen?

Als vastgoedinspecteur ben je verantwoordelijk voor de controle van onze gehele vastgoedportefeuille. Tot jouw takenpakket behoort het periodiek en systematisch controleren van alle vastgoedobjecten in de portefeuille om de gebreken binnen het vastgoed in kaart te brengen. Je bepaalt welke elementen aan gebouwen, terreinen en installaties onderhoud en/of keuring vereisen. Je richt je op onderhoud aan alle gebouwgebonden installaties en het gebouw zelf. Hierdoor betreft het naast onderhoud aan dakbedekking, schilderwerk, gevelpanelen en dergelijke, ook technische installaties zoals luchtbehandelingsinstallaties, warmtevoorzieningen en energie-installaties. Maar ook heb je oog voor onze ‘oppassers’, veelal jonge starters op de woning- en arbeidsmarkt die in het vastgoed wonen of werken.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Interesse in inspectiewerk en vastgoed.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatie vaardigheden.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen, flexibel en proactief.
 • Daarnaast ben je doortastend, zelfsturend en kan je snel handelen.
 • Je woont binnen een reistijd van maximaal 40 minuten rond Utrecht.

Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige en afwisselende binnen- en buitenfunctie waarin je veel van je eigen initiatief kwijt kunt.
 • Een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week, met op termijn een vaste aanstelling.
 • Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen.
 • Een auto, telefoon en tablet van de zaak.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.
 • Vrijmibo’s en leuke uitjes met het team.

Wij nodigen starters op de arbeidsmarkt en zij-instromers van harte uit te solliciteren! We hechten meer waarde aan enthousiasme en inzet dan aan diploma’s.  Gedurende dit traject bieden wij je de kans om door te groeien binnen onze organisatie. Uiteraard word je begeleid door ervaren inspecteurs die jou helpen je verder te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wanneer dat nodig is faciliteren wij jou met trainingen, cursussen en opleidingen.

HOD Nederland BV is al 37 jaar een toonaangevende en grote speler in het beheer van leegstaand vastgoed. Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers hebben wij een trouwe kring van opdrachtgevers opgebouwd. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder andere overheden, woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Kenmerkend voor de sfeer in ons bedrijf is: hard werken en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit met oog voor ontwikkeling en toekomst. Meer informatie over HOD Nederland BV vind je op www.hod.nl.

Sollicitatie
Zie je jezelf als vastgoedinspecteur werken bij HOD? Stuur dan je motivatie met CV naar l.mondelaers@hod.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kan je bellen met Laurens Mondelaers op telefoonnummer 030 2511911.