HOD blijft ook nu voor u klaarstaan

Wij hopen dat het u en uw dierbaren in de huidige situatie goed gaat. Bij HOD nemen we de huidige situatie heel serieus. Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben voor ons de hoogste prioriteit. 

Daarom neemt ook HOD preventieve maatregelen om besmetting en verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hierbij volgen wij het advies van het RIVM. 

We zetten onze maatregelen voor u op een rij:

De (kantoor)bezetting van HOD wordt geminimaliseerd.
Voorafgaand aan afspraken, bezichtigingen en werkzaamheden gaan wij na of deze door kunnen en moeten gaan. Hierbij zijn 2 punten van belang; 1) de gezondheid van alle aanwezigen en 2) de noodzaak van de afspraak. HOD neemt vooraf telefonisch contact op met alle verwachte aanwezigen om beide punten te bespreken. Met betrekking tot het punt ‘gezondheid’ verwachten wij dat u vrij bent van milde griepklachten als neusverkoudheid, keelpijn of koorts. Medewerkers van HOD die milde griepklachten hebben werken niet. 

Alleen spoedreparaties gaan door.
De technische dienst van HOD voert op dit moment geen reparaties uit. Alleen voor een noodgeval/spoedreparatie (zoals een waterlek) maken wij een uitzondering. Bel in geval van spoed naar: 030-2511500.​

Hygiënemaatregelen 
Onze medewerkers houden zich aan de hygiënevoorschriften, schudden tijdelijk geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand van u, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Vragen?
Ons secretariaat blijft gewoon voor u bereikbaar. Zij zitten voor u klaar om uw meldingen en vragen in behandeling te kunnen nemen. Neemt u  gerust met ons op. Wij vragen u dat bij voorkeur telefonisch te doen. We zijn bereikbaar op nummer 030-2511500 (werkdagen 9.00-17.30 uur). Het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. Kunt u op antwoord wachten? Stuur ons dan een e-mail op info@hod.nl. 

Blijf gezond! Samen kunnen we deze moeilijke tijd doorstaan!

Team HOD