Vastgoedinspectie en camerabeveiliging

shutterstock_627875363

U wilt vandalisme, inbraak en misbruik van uw vastgoed het liefst voorkomen. Bewoning van vastgoed biedt u bescherming. Maar niet altijd is bewoning of bedrijvigheid reëel. Bijvoorbeeld omdat de staat van onderhoud of het ontbreken van (nuts)voorzieningen dit niet mogelijk maken. Ook dan kan HOD uitkomst bieden. Onze vastgoedinspecteurs controleren uw vastgoed maandelijks op beschadigingen, uiterlijke staat, storingen, werking van eventuele installaties, lekkages en andere gebreken.
 
Van iedere inspectie ontvangt u een helder rapport waar u zich bij eventuele verzekeringskwesties op kunt beroepen. Wilt u bij verzekeringsaffaires ook graag ander bewijsmateriaal in handen? Dan kunt u een beroep doen op tijdelijke en permanente beveiliging: met alarmsystemen en camerabewaking die HOD via een samenwerkingspartner aan u levert. Camerabewaking werkt preventief en levert duidelijke beelden voor daderidentificatie en bewijslast.
 
Onze partner zorgt ervoor dat de camera’s goed worden opgesteld. Voor de analyse en opvolging wordt samengewerkt met meldkamers, surveillancediensten en de politie. Omdat er geverifieerde beelden zijn, kan de politie direct ingeschakeld worden. In het kader van deze samenwerking hoeft u niet zelf te investeren in een kostbaar camerasysteem, maar huurt u tijdelijk een professioneel systeem.

clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in