HOD is verhuisd

Op maandag 3 april 2023 is HOD verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Winthontlaan 200 in Utrecht. Deze locatie bevindt zich vlak naast de snelweg A12, en is daarom een mooie stap vooruit in onze bereikbaarheid met de auto. Ook op het gebied van duurzaamheid levert dit nieuwe pand een flinke verbetering op.

Interieurarchitect ingeschakeld

Om van het nieuwe kantoor een inspirerende werkplek te maken, hebben we een interieurarchitect in de arm genomen. Jolanda de Boon van Joolsdesign ging voor ons aan de slag met het maken van een ontwerp. In dit artikel vertelt zij meer over het design en de keuzes die ze gemaakt heeft

Duurzaamheidsslag

In ons nieuwe kantoor zetten we als HOD meteen een grote stap richting meer duurzaamheid. Om te beginnen gaan we van energielabel G naar een A-label. Dat bespaart flink op het energieverbruik. Uiteraard kiezen we ook hier voor groene stroom.

Daarnaast staan er laadpalen voor de deur om de elektrische auto’s in ons wagenpark op te laden. Extra voordeel is dat we dankzij de locatie naast de snelweg, niet langer de binnenstad hoeven te belasten met verkeer. Zo verminderen we onze uitstoot.

Verhuizing

Op vrijdag 31 maart ruilden collega’s hun dagelijkse werk in voor een tijdelijke baan als verhuizer. Bureaus, stoelen, computerschermen en heel veel dozen vonden hun weg naar ons nieuwe pand aan de Winthontlaan in Utrecht. Daardoor konden we op maandag 3 april meteen een goede start maken.

Wil je een rondleiding? Stuur een bericht, dan plannen we een afspraak in.