Ik zoek werkruimte

shutterstock_150922706

Ik zoek werkruimte

Wil je als (startende) ondernemer betaalbare werkruimte? En het liefst op een niet alledaagse plek, zoals een villa, kerk, winkel, klooster, of een school? Voor ondernemers kan werken in een tijdelijk leegstaand pand een uitkomst zijn. Via HOD kun je terecht in een pand met alle voorzieningen. Hier kun je flexibel ondernemen tegen lage maandlasten. Bijvoorbeel met je pop-up store, atelier, kantoorruimte, fotostudio of expositieruimte. Natuurlijk kan je rekenen op professionele ondersteuning; we zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en technische storingen.

HOD biedt betaalbare werkruimte aan in heel Nederland, in bruikleen of op basis van tijdelijke huur. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je geen referentie nodig. Vul het contactformulier op onze website in en geef daarbij aan welke bedrijfsactiviteit(en) je wilt opzetten en wat voor type werkruimte je hiervoor zoekt. Samen zorgen we voor een succesvolle start! 

 

 

clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in