Tijdelijk beheer

shutterstock_118427065

Tijdelijk beheer: bruikleenovereenkomst

Wilt u uw leegstaand vastgoed beschermen tegen vandalisme, misbruik en verpaupering? Tijdelijk gebruik biedt uitkomst. Moet er ook in de avonduren en in de weekenden iemand aanwezig zijn? Kies dan voor 24-uurspresentie. Vastgoed kunt u ook een dynamische invulling geven, of met het oog op uw plannen in de toekomst tijdelijk laten transformeren. Bijvoorbeeld door het in gebruik te geven aan een pop-up-store, een startende ondernemer, een maatschappelijke instelling/stichting, een creatieveling of onderwijsorganisatie.

In alle gevallen kiest u voor de minimalisering van de kosten van uw leegstaand vastgoed. Blijft u graag flexibel wat de opzegtermijn betreft, omdat u uw vastgoed snel wilt kunnen opleveren? Dan sluiten we met oppassers een bruikleenovereenkomst af. Bruikleen is een overeenkomst waarbij vastgoed 'om niet', dat wil zeggen 'zonder tegenprestatie' in gebruik wordt gegeven en verschilt daarmee van huur en is het huurrecht niet van toepassing.

 

clear

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u de laatste ontwikkelingen binnen HOD en ons vakgebied volgen? Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte houden!

Vul uw gegevens in