Werken bij HOD

Wij zijn op zoek naar jou!

HOD is een enthousiaste organisatie met volop oog voor de groeiende behoeften in de markt. Doordat we hier op in spelen en een toekomstgerichte blik hebben, maken we een gezonde groei door en mogen we regelmatig nieuwe medewerkers verwelkomen. Kom jij ons team ook versterken?

Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Om welke functie het ook gaat, we zijn altijd vooral op zoek naar mensen die onze gedrevenheid en ons enthousiasme delen. We voelen ons goed bij een informele werksfeer en als HOD-medewerker kom je terecht in een team van mensen die veel voor elkaar over hebben. En zo hebben we ook veel voor jou over: als je gemotiveerd bent en talent en ambitie hebt, dan kun je bij HOD echt verder groeien. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Wil jij bij ons komen werken? Bekijk dan de vacatures hieronder. Hebben we even geen vacatures open staan, dan kun je altijd een open sollicitatie doen. Stuur je cv en motivatiebrief hiervoor naar info@hod.nl. We laten altijd van ons horen!

Vacatures

Business Development Manager
Office Manager
Vastgoed Manager
Vastgoedbeheerder