Project Utrecht Zuilen

Status: Lopend met voorlopig voldoende kandidaten. We verwachten over 1 tot 2 maanden weer aanvragen in behandeling te nemen!

In opdracht van woningcorporatie Woonin (voormalig Mitros) gaat HOD diverse woningen tijdelijk verhuren. De woningen bevinden zich aan de Berlagestraat, Van Heukelomlaan en Burgemeester Norbruislaan in Utrecht (wijk Zuilen).


Eén van de straten binnen het project Zuilen

Het betreft meerdere typen woningen; van twee- tot achtkamerappartementen.
De energielabels verschillen en gaan van C tot F.
HOD begint met de tijdelijke verhuur in het voorjaar van 2023 en krijgt de woningen in fases in beheer. Het is op dit moment onbekend hoe lang dit project gaat duren.


De minimale verhuurperiode bedraagt zes (6) maanden waarbij een opzegtermijn van drie (3) maanden van toepassing is. De huurder heeft zelf een opzegtermijn van één (1) maand.
De maandelijkse huursom bedraagt, afhankelijk van de grootte van de woning van € 474,36 tot of € 830,51.
De maandelijkse servicekosten zijn eveneens afhankelijk van de grootte van de woning en tussen de € 25,70 en € 30,00.
Bij deze woningen wordt geen borg in rekening gebracht.
De aanschaf van een brandveiligheidspakket met daarin een CO-melder en twee rookmelders is wel verplicht, de kosten daarvan zijn € 42,50.

Om voor de woning in aanmerking te komen moet je gescreend worden. De voorwaarden vind je hier: https://hod.nl/ik-wil-huurder-worden/. De kosten per screening bedragen € 45,-.

Het screeningsformulier vind je hier: