Project Vreeswijk, Nieuwegein

Status: voorlopig voldoende kandidaten

In opdracht van woningcorporatie Woonin (voormalig Mitros) gaat HOD diverse woningen tijdelijk verhuren. De woningen bevinden zich in de wijk Vreeswijk in Nieuwegein in de Irenestraat, Margrietstraat en Tramstraat.

Irenestraat, eengezinswoningen
Margrietstraat, eengezinswoningen
Tramstraat, eengezinswoningen

De minimale verhuurperiode bedraagt zes (6) maanden waarbij een opzegtermijn van drie (3) maanden van toepassing is. De huurder heeft zelf een opzegtermijn van één (1) maand.
De maandelijkse huursom bedraagt, afhankelijk van de grootte van de woning tussen de €450,00 en €750,00.
De maandelijkse servicekosten zijn € 6,50.
Bij deze woningen wordt geen borg in rekening gebracht.

Informatie over het project Jong+Oud=Goud:
Wij passen bij dit verhuurproject het bijzondere woonconcept ‘Jong+Oud=Goud’ toe. Dit is een initiatief van Stichting Senior&Student. HOD zal jou als tijdelijke huurder koppelen aan seniore huurders in de wijk om hen sociale steun te bieden en gezamenlijk activiteiten te ondernemen zoals samen koken en eten, wandelen of fietsen, een museum bezoeken, spelletjes doen, muziek maken en lezen. Met jouw persoonlijke ‘sociale zorg’ en gezelschap, kunnen we zorgen dat de seniore huurders zich prettig, sterk en op een respectvolle manier ondersteund voelen. Uiteraard respecteren we daarbij de anderhalve-meter-maatregelen.

Wij worden natuurlijk helemaal blij als we samen met jou onze maatschappelijke betrokkenheid kunnen laten zien! En daarvoor willen we jou ook belonen. Als je gemiddeld circa 6 uur per maand, samen met een seniore huurder, besteedt aan diverse activiteiten, krijg je € 25,- per maand korting op je huurprijs.

Om voor de woning in aanmerking te komen moet je gescreend worden. De voorwaarden vind je hier: https://hod.nl/ik-wil-huurder-worden/. De kosten per screening bedragen € 45,-.

Het screeningsformulier vind je hier: