Vacature Vastgoedinspecteur

Al 40 jaar bieden wij betaalbare, fijne en bovenal veilige woon- en werkplekken. Dit doen wij door invulling te geven aan leegstaand vastgoed.  Sta jij aan het begin van je carrière? Ben je dynamisch? Sta je mensen graag te woord en ben je een kei in oplossingsgericht denken? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou om als vastgoedinspecteur ons team te versterken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Om 9.00 uur start je met een kop koffie de dag op en bereid je daarna jouw werkzaamheden voor. Je weet waar je moet zijn en dat de bezoeklocatie een schoolgebouw is, waar 7 mensen tijdelijk voor ons wonen. Om 9.30 uur stap je in de auto om op tijd aanwezig te zijn in Apeldoorn. Je word verwelkomt door één van de bewoners. Beiden houden jullie rekening met de geldende coronarichtlijnen van het RIVM. Je loopt door het schoolcomplex, kijkt met een kritische blik rond en maakt foto’s en aantekeningen in je inspectieformulier. Intussen knoop je een gesprek aan met. Ook de aanwezige bewoners. Je vraagt hen naar hoe het gaat, en informeert naar bijzonderheden/opvallende situaties die de bewoners hebben gezien rondom het schoolgebouw.

Na deze inspectie vertrek je naar je tweede afspraak van deze dag. Met een opdrachtgever ga je vanmiddag een rondleiding verzorgen voor een potentiële koper van een voormalig verzorgingscomplex. De lunch is een dashboard lunch want het is net iets te veel uitgelopen bij de eerste afspraak. Je belt nog even met regiobeheerder Mark, om door te geven dat de dakgoten van het schoolgebouw vol met bladeren zitten en of hij met de opdrachtgever wil overleggen om deze te legen.

Rond 16.00 uur ben je terug op kantoor in Utrecht. Je beantwoord een e-mail van een huurder, je maakt afspraken voor inspecties van de volgende werkdag en verzamelt de sleutels voor een collega met wie je morgenochtend om 8.00 uur op pad gaat. Jullie treffen elkaar daar morgen op locatie. Om 17.30 uur ga je met een goed gevoel naar huis.

Wat ga je doen?

Als vastgoedinspecteur ben je verantwoordelijk voor de controle van onze gehele vastgoedportefeuille. Tot jouw takenpakket behoort het periodiek en systematisch controleren van alle vastgoedobjecten in de portefeuille. Je bepaalt welke elementen aan gebouwen, terreinen en installaties onderhoud en/of keuring vereisen. Je richt je op onderhoud aan alle gebouwgebonden installaties en het gebouw zelf. Maar ook heb je oog voor onze ‘oppassers’, veelal jonge starters op de woning- en arbeidsmarkt die in het vastgoed wonen of werken.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatie vaardigheden.
 • Je verzorgt bezichtigingen.
 • Je maakt afspraken met oppassers van HOD.
 • Je ondersteunt regiobeheerders bij hun werkzaamheden.
 • Je schakelt externe onderhoudspartijen in.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen, flexibel en proactief.
 • Daarnaast ben je doortastend, zelfsturend en kan je snel handelen.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.
 • Je woont binnen een reistijd van maximaal 40 minuten rond Utrecht.

Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige en afwisselende binnen- en buitenfunctie waarin je veel van je eigen initiatief kwijt kunt.
 • Een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week, met op termijn een vaste aanstelling.
 • Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen.
 • Een auto, telefoon en tablet van de zaak.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training.
 • Vrijmibo’s en leuke uitjes met het team.
 • Door groei mogelijkheden binnen het bedrijf.

Wij nodigen starters op de arbeidsmarkt en zij-instromers van harte uit te solliciteren! We hechten meer waarde aan enthousiasme en inzet dan aan diploma’s.  Gedurende dit traject bieden wij je de kans om door te groeien binnen onze organisatie. Uiteraard word je begeleid door ervaren inspecteurs die jou helpen je verder te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Wanneer dat nodig is faciliteren wij jou met trainingen, cursussen en opleidingen.

HOD Nederland BV is al jaar  en dag een toonaangevende en grote speler in het beheer van leegstaand vastgoed. Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers hebben wij een trouwe kring van opdrachtgevers opgebouwd. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder andere overheden, woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Kenmerkend voor de sfeer in ons bedrijf is: hard werken en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit met oog voor ontwikkeling en toekomst. Meer informatie over HOD Nederland BV vind je op www.hod.nl.

Sollicitatie

Zie je jezelf als vastgoedinspecteur werken bij HOD? Stuur dan je motivatie met CV naar l.mondelaers@hod.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kan je bellen met Laurens Mondelaers op telefoonnummer 030 2511911. Bij afwezigheid van Laurens Mondelaers kan je vragen naar Berry Kooiman.