Nieuwe collega’s HOD: welkom Linde en Irene

De afgelopen weken zijn er verschillende nieuwe collega’s gestart bij HOD. Met Kjeld Knipscheer maakten we al eerder kennis. Nu is het de beurt aan ons nieuwe hoofd bedrijfsbureau Irene Visser en vastgoedmanager Linde Brasem.

Irene is in april gestart als hoofd van het bedrijfsbureau. Dat betekent dat ze contact heeft met alle huurders, verhuurders, leveranciers en collega’s. Ze vertelt hoe ze haar start bij HOD heeft ervaren: “Het inwerken ging erg snel. Het team is heel behulpzaam en iedereen staat open voor vragen. Daardoor had ik nooit het idee dat ik er alleen voor stond. Inmiddels zijn we een maand verder en heb ik nog minimaal hulp nodig. Ik heb mijn draai snel gevonden.”

Linde begon in mei aan haar nieuwe baan als vastgoedmanager. Tijdens haar eerste weken liep ze mee met de andere vastgoedmanagers om de kneepjes van het vak te leren. Linde: “Ik heb al in verschillende vastgoedfuncties gewerkt, maar beheer van leegstaand vastgoed was nieuw voor mij. Daarom wilde ik eerst kennismaken met het bedrijf en de processen. Dat gaf meteen een goede indruk van hoe dynamisch deze functie is.”

Afwisseling

Die dynamiek was voor Linde een reden om voor HOD te kiezen. Ze legt uit: “Ik werkte eerder in projectontwikkeling, vastgoedbeheer en monumentaal vastgoed. Allemaal interessant, maar ik zocht echt naar een afwisselende functie. Die vond ik bij HOD. Hier ben ik bezig met veel verschillende projecten en is het continu schakelen. Dat is precies wat ik graag wilde.”

Ook voor Irene bevalt de afwisseling van HOD goed. Ze vertelt: “Het werk is hectisch, maar het bevalt ontzettend goed. De dagen zijn goed gevuld. We zorgen voor contracten, verwerken nieuwe bewoners in het systemen, lossen telefonische vragen op en houden ondertussen contact met alle collega’s. Als alles aan het einde van de dag weer gelukt is, geeft dat een goed gevoel.”

Voldoening haalt Irene ook uit het werk zelf. Ze vervolgt: “Vastgoed heeft me altijd geïntrigeerd, maar ik had er nog nooit in gewerkt. Bij HOD merk ik hoe waardevol het is dat er bedrijven zijn die leegstaand vastgoed weer laten bewonen. Je ziet hier van dichtbij hoe schrijnend de woningmarkt is, vooral voor studenten. Ik vind het fijn dat ik daar mede in kan faciliteren.”

Topteam

Linde en Irene zijn voorlopig niet de enige nieuwelingen in ons team, want op dit moment zoeken we nog mensen voor drie functies. Waarom zouden onze nieuwe collega’s aanraden om te solliciteren bij HOD? Linde: “Het team is ontzettend gezellig. Iedereen helpt elkaar, dat vind ik mooi om te zien. En we zijn ook allemaal gedreven om er iets van te maken. Alle collega’s steken graag de handen uit de mouwen. Daardoor heb je echt het gevoel dat je het samen doet. Dat vind ik heel positief.”

Irene beaamt dat, en voegt eraan toe dat het werken in de vastgoedbranche erg interessant is: “Net als Linde vind ik het team onwijs leuk en gezellig. We werken hard, maar helpen elkaar waar we kunnen. Leegstandsbeheer is voor mij nu al een geweldig leuke tak van vastgoed gebleken. Je komt telkens weer een ander scenario tegen en biedt woonruimte aan mensen die het het hardst nodig hebben. Ik werk hier met veel plezier.”

Wil je ook werken bij HOD? Bekijk hier onze vacatures of neem direct contact op met recruiter Dick Brons via 06 348 19 201 of d.brons@hod.nl.